SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

PLAYGREEN D O O

PLAYGREEN D.O.O.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Pohorje Pohorje, Slovenija Slovenija
Web stranica: http://www.pohorje-resort.si/
Telefon:
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPLAYGREEN D.O.O. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1103kn Hotel Arena  Proljetni wellness odmor na Pohorju Maribor Pohorje Slovenija  1103 kn
Hotel Arena - Proljetni wellness odmor na Pohorju, Maribor, Pohorje, Slovenija - 1103 kn

2x noćenje u Superior sobi za 2 osobe, 2x polupansion (bogat buffet doručak i večera) za 2 osobe, 1x dnevno ulaz u Wellness centar hotela Arena za 2 osobe, Slobodan ulaz u fitness (Tagovi: Maribor, pohorje, Slovenija, Wifi, 1. svibanj, Bazen, Parking, Sauna, Fitnes, Putovanja, Polupansion, Pets friendly, Ekskluzivni partneri, Terme, Planinski odmor)


Sada samo 2146kn Hotel Bolfenk  Ljeto u zemlji patuljka Bolfenka Pohorje Slovenija  2146 kn
Hotel Bolfenk - Ljeto u zemlji patuljka Bolfenka, Pohorje, Slovenija - 2146 kn

5x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, 5x polupansion za 2 osobe, Besplatan ulaz u Wellness centar Hotela Bolfen (bazen i finska sauna) za 2 osobe, Besplatan parking (Tagovi: Pohorje, Slovenija, Wifi, Parking, Putovanja, Polupansion, Skijanje, Wellness, Ekskluzivni partneri, Planinski odmor)


Sada samo 884kn Hotel Bolfenk  Ljeto u zemlji patuljka Bolfenka Pohorje Slovenija  884 kn
Hotel Bolfenk - Ljeto u zemlji patuljka Bolfenka, Pohorje, Slovenija - 884 kn

2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, 2x polupansion za 2 osobe, Besplatan ulaz u Wellness centar Hotela Bolfen (bazen i finska sauna) za 2 osobe, Besplatan parking (Tagovi: Pohorje, Slovenija, Wifi, Parking, Putovanja, Polupansion, Skijanje, Wellness, Ekskluzivni partneri, Planinski odmor)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x