SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

PLAYGREEN D O O

PLAYGREEN D.O.O.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Pohorje Pohorje, Slovenija Slovenija
Web stranica: http://www.pohorje-resort.si/
Telefon:
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPLAYGREEN D.O.O. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1077kn Hotel Arena  Last minute wellness opustanje na Pohorju Maribor Pohorje Slovenija  1077 kn
Hotel Arena - Last minute wellness opuštanje na Pohorju, Maribor, Pohorje, Slovenija - 1077 kn

2x noćenje u Superior sobi za 2 osobe, 2x polupansion (bogat buffet doručak i večera) za 2 osobe, 1x dnevno ulaz u hotelski Wellness centar (parna kupelj ili turska sauna, infracrvena sauna, finska sauna s kromoterapijom, finska sauna, rashladni bazen, whirlpool) za 2 osobe, Ulaz u fitness (Tagovi: Maribor, pohorje, Slovenija, Wifi, Bazen, Pets friendly, Parking, Sauna, Wellness, Fitnes, Putovanja, Polupansion, Ekskluzivni partneri, Terme, Planinski odmor)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x