SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

PINO NATURE HOTEL

PINO NATURE HOTEL

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Trebević Trebević, Sarajevo, Bosna i Hercegovina Sarajevo
Web stranica: http://www.pino-hotel.com/
Telefon: +387 33 267 800
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPINO NATURE HOTEL pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 522.00kn Pino Nature Hotel  Planinski odmor u Sarajevu Trebevic Sarajevo Bosna i Hercegovina  522 kn
Pino Nature Hotel - Planinski odmor u Sarajevu, Trebević, Sarajevo, Bosna i Hercegovina - 522 kn

1x noćenje u dvokrevetnoj Standard sobi za 2 osobe, Korištenje wellnessa (bazeni, saune) i fitnesa, Korištenje dječije igraonice, Besplatan parking

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x