SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

NITEN SCIENTIA d o o

NITEN SCIENTIA d.o.o.

Ocjena korisnika:3.84 od 5
Ukupno glasova:43
Adresa:Zagreb Hrvatska
Web stranica: http://niten.eu/
Telefon:
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonNITEN SCIENTIA d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 149kn INTERNET MARKETING  online tecaj uz mogucnost stjecanja dvojezicnog certifikata u organizaciji Niten Scientie za 149 kn
INTERNET MARKETING - online tečaj uz mogućnost stjecanja dvojezičnog certifikata u organizaciji Niten Scientie za 149 kn!

Internet oglašavanje u svijetu brzo raste - naučite kako ga maksimalno iskoristiti u svoju korist


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x