SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

MONOGRAM DISTILLERY  NATURE RESORT

MONOGRAM DISTILLERY & NATURE RESORT

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Mišići Mišići, Bosna i Hercegovina Bosna i Hercegovina
Web stranica: https://distillerymonogram.com/en-gb
Telefon: +387 66 853 001
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonMONOGRAM DISTILLERY & NATURE RESORT pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 268kn Monogram Hotel  Destilerija Misici Bosna i Hercegovina  268 kn
Monogram Hotel & Destilerija, Mišići, Bosna i Hercegovina - 268 kn

1x noćenje s doručkom za 2 osobe, Mogućnost obilaska voćnjaka, destilerije i degustacije Monogram rakija i likera, Korištenje Fitnessa, Vanjsko igralište za djecu i pješačke staze oko voćnjaka (Tagovi: Mišići, Bosna i hercegovina, Wifi, Doručak, Parking, Fitnes, Biciklo, Putovanja, Pets friendly, Doručak)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x