SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Metropolis SPA

Metropolis SPA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Kamnik Kamnik, Slovenija Slovenija
Web stranica: http://www.metropolis.si
Telefon: 01 83 111 44
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonMetropolis SPA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 475kn Metropolis SPA  opustanje u dvoje Kamnik Slovenija  475 kn
Metropolis SPA - opuštanje u dvoje, Kamnik, Slovenija - 475 kn

Romantična kupka i sauna za 2 osobe (120 min), Privatna soba za vaše opuštanje: Čari orijenta ili Tropski raj, Čaj, kolač, voće i pjenušac, Kupon se može iskoristiti do 31. 5. 2020

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x