SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

MARVIE HOTEL  HEALTH

MARVIE HOTEL & HEALTH

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Split Split, Dalmacija, Hrvatska Dalmacija
Web stranica: http://marviehotel.com/
Telefon: +385 21 279 804
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonMARVIE HOTEL & HEALTH pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1200.00kn Marvie Hotel  Health  Wellness odmor u Splitu Split Dalmacija Hrvatska  1200 kn
Marvie Hotel & Health - Wellness odmor u Splitu, Split, Dalmacija, Hrvatska - 1200 kn

2x noćenje s doručkom u dvokrevetnoj Superior sobi za 2 osobe, Neograničeno korištenje Renevie wellness i spa zone (bazen, finska i turska sauna, tuš iznenađenja, whirlpool, relax zona), Neograničeno korištenje fitnesa, Ponuda se može iskoristiti od 23. 10. do 27. 12. 2020 i od 4. 1. do 31. 3. 2021

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x