SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

MARIBOR INN HOTEL

MARIBOR INN HOTEL

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Maribor Maribor, Slovenija Slovenija
Web stranica: https://www.inn-mb.si/en/
Telefon: +386 2 629 05 00, +386 31 710 635
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonMARIBOR INN HOTEL pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1374kn Maribor INN Hotel  Panoramska voznja na Pohorje i razgledavanje vinske kuce Maribor Slovenija  1374 kn
Maribor INN Hotel - Panoramska vožnja na Pohorje i razgledavanje vinske kuće, Maribor, Slovenija - 1374 kn

2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, 2x raskošan doručak s lokalnim specijalitetima za 2 osobe, Povratna panoramska vožnja s žičarom na Pohorje, Ulaz u Kuću Stare loze i razgledavanje najstarije vinske loze na svijetu s degustacijom tri sorte vina (Tagovi: Maribor, Slovenija, Wifi, Doručak, Pets friendly, Parking, City break, Putovanja, Produženi vikend (1.11. do 3.11.))


Sada samo 587kn Maribor INN Hotel  Panoramska voznja na Pohorje Maribor Slovenija  587 kn
Maribor INN Hotel - Panoramska vožnja na Pohorje, Maribor, Slovenija - 587 kn

1x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, 1x raskošan doručak s lokalnim specijalitetima za 2 osobe, Povratna panoramska vožnja s žičarom na Pohorje, Besplatan parking ispred hotela (Tagovi: Maribor, Slovenija, Wifi, Doručak, Pets friendly, Parking, City break, Putovanja)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x