SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

KRASS HOTEL D O O  TOPLICE HOTEL

KRASS HOTEL D.O.O. - TOPLICE HOTEL

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Krapinske Toplice Krapinske Toplice, Hrvatska Hrvatska
Web stranica: http://www.toplice-hotel.hr/tpl/
Telefon: +385 49 202 202
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonKRASS HOTEL D.O.O. - TOPLICE HOTEL pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1199.00kn Toplice Hotel  Ljeto u Krapinskim Toplicama Krapinske Toplice Hrvatska  1199 kn
Toplice Hotel - Ljeto u Krapinskim Toplicama, Krapinske Toplice, Hrvatska - 1199 kn

2x noćenje za 2 osobe (1 dijete do 12 godina besplatno), 2x polupansion za 2 osobe , Kupanje u unutarnjem bazenu Toplice Hotela, 1x cjelodnevno kupanje u bazenima "Aquae Vivae"

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x