SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

IL BOCCIOLETO RESORT

IL BOCCIOLETO RESORT

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Montaione Montaione, Toskana, Italija Toskana
Web stranica: https://www.boccioletoresortspa.it/en/
Telefon: +39 0571 1608050
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonIL BOCCIOLETO RESORT pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1329kn Boccioleto Resort Montaione Toskana Italija  1329 kn
Boccioleto Resort, Montaione, Toskana, Italija - 1329 kn

3x noćenje u Superior dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, 3x doručak za 2 osobe, Boca vina pri dolasku, Ponuda se može iskoristiti do 31. 10. 2019 (Tagovi: Montaione, toskana, Italija, Wifi, 1. svibanj, Doručak, Piće dobrodošlice, Parking, Putovanja, Italija, City break, Doručak)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x