SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL ZLATNI LAV

HOTEL ZLATNI LAV

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Martinšćica Martinšćica, Cres, Hrvatska Cres
Web stranica: http://www.hotel-zlatni-lav.com/
Telefon: +385 51 574 020
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL ZLATNI LAV pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1299.00kn Hotel Zlatni Lav  Odmor na Cresu Martinscica Cres Hrvatska  1299 kn
Hotel Zlatni Lav - Odmor na Cresu, Martinšćica, Cres, Hrvatska - 1299 kn

2x noćenje s polupansionom za 2 osobe (1 dijete do 10 godina besplatno), Besplatan Wi-Fi, Besplatan parking, Ponuda se može iskoristiti od 14. 9. do 11. 10. 2020

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x