SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL ZLATIBORSKA NOC

HOTEL ZLATIBORSKA NOĆ

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Užice Užice, Srbija Srbija
Web stranica: http://zlatiborskanoc.rs/
Telefon: +381 31 572 910
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL ZLATIBORSKA NOĆ pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1345.00kn Hotel Zlatiborska Noc  Ljetno osvezenje na Zlatiboru Uzice Srbija  1345 kn
Hotel Zlatiborska Noć - Ljetno osveženje na Zlatiboru, Užice, Srbija - 1345 kn

4x noćenje u sobi s francuskim ležajem za 2 osobe (dijete do 7 godina besplatno), 4x buffet doručak za 2 osobe, Korištenje poluolimpijskog (sezonskog) bazena, Košarica s voćem u sobi

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x