SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL VILLA PANORAMA

HOTEL VILLA PANORAMA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Beograd Beograd, Srbija Srbija
Web stranica: http://vilapanorama.rs/rs/home.html
Telefon: +381 11 233 6072
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL VILLA PANORAMA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 439kn Hotel Villa Panorama Beograd Srbija  439 kn
Hotel Villa Panorama, Beograd, Srbija - 439 kn

2x noćenje za 2 osobe, 2x buffet doručak za 2 osobe, Piće dobrodošlice, Besplatan parking (Tagovi: Beograd, Srbija, Wifi, Rana prijava, Doručak, Pets friendly, Piće dobrodošlice, Kasna odjava, Parking, Srbija, City break, Putovanja, Doručak, Produženi vikend (1.11. do 3.11.))


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x