SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL TRIGLAV

HOTEL TRIGLAV

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Bled Bled, Slovenija Slovenija
Web stranica: http://www.hoteltriglavbled.si
Telefon: +386 4 575 26 10
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL TRIGLAV pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1478kn Hotel Triglav  Wellness odmor na Bledu Bled Slovenija  1478 kn
Hotel Triglav - Wellness odmor na Bledu, Bled, Slovenija - 1478 kn

1x noćenje u dvokrevetnoj sobi s pogledom na jezero za 2 osobe, 1x polupansion (buffet doručak i večera u 3 slijeda) za 2 osobe, 1x kava ili čaj i desert, Neograničeno korištenje bazena i saune (Tagovi: Bled, Slovenija, Wifi, Bazen, Pets friendly, Priroda, Parking, Sauna, Putovanja, Polupansion)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x