SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL TOSCANA VERDE

HOTEL TOSCANA VERDE

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Laterina Laterina, Toskana, Italija Toskana
Web stranica: http://www.toscanaverde.com/it
Telefon: +39 0575 89571
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL TOSCANA VERDE pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1478kn Hotel Toscana Verde Arezzo  Odmor u Toskani Laterina Toskana Italija  1478 kn
Hotel Toscana Verde Arezzo - Odmor u Toskani, Laterina, Toskana, Italija - 1478 kn

3x noćenje s buffet doručkom u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, Boravišna pristojba, Besplatan parking, Ponuda se može iskoristiti do 6. 12. 2019 i od 9. 12. do 20. 12. 2019 (Tagovi: Laterina, toskana, Italija, Wifi, Jacuzzi, Doručak, Pets friendly, Parking, Sauna, Wellness, Putovanja, Italija, Toscana, Romantika u dvoje, Doručak)


Sada samo 558kn Hotel Toscana Verde Laterina Toskana Italija  558 kn
Hotel Toscana Verde, Laterina, Toskana, Italija - 558 kn

1x noćenje s buffet doručkom u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, Korištenje vanjskog bazena, Boravišna pristojba, Besplatan parking (Tagovi: Laterina, toskana, Italija, Wifi, Bazen, Doručak, Pets friendly, Parking, Putovanja, Italija, Toscana, Romantika u dvoje, Doručak)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x