SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL TISKI CVET

HOTEL TISKI CVET

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Novi Bečej Novi Bečej, Srbija Srbija
Web stranica: https://www.tiskicvet.com/
Telefon: +381 (0) 23 771 140
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL TISKI CVET pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 413.00kn Hotel Terme Tiski Cvet  Wellness odmor Novi Becej Srbija  413 kn
Hotel Terme Tiski Cvet - Wellness odmor, Novi Bečej, Srbija - 413 kn

1x noćenje u apartmanu za 2 osobe (djeca do 7 godina besplatno), Polupansion (doručak i večera) , Korištenje SPA centra, Korištenje vanjskog bazena

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x