SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL ROGLA SUPERIOR

HOTEL ROGLA SUPERIOR

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zreče Zreče, Slovenija Slovenija
Web stranica: http://www.rogla.eu/si/zima/nastanitev/hotel-rogla/
Telefon: +386 375 76 000
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL ROGLA SUPERIOR pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1630kn Hotel Rogla Superior  Planinsko romanticno opustanje Zrece Slovenija  1630 kn
Hotel Rogla Superior - Planinsko romantično opuštanje, Zreče, Slovenija - 1630 kn

2x noćenje s polupansionom za 2 osobe, Neograničeno kupanje u bazenu Hotela Planja, Ulaz u saune Wellnessa Planja s uključenim programima cirkulacije zraka i pilingom, Voucher u iznosu od 15 € za odabrane wellness usluge Wellnessa Planja ili Wellnessa Natura (Tagovi: Zreče, Slovenija, Bazen, Kasna odjava, Priroda, Sauna, Putovanja, Polupansion, Ekskluzivni partneri, Terme, Planinski odmor, Produženi vikend (1.11. do 3.11.))


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x