SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL PARK SPLIT

HOTEL PARK SPLIT

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Split Split, Hrvatska Hrvatska
Web stranica: http://www.hotelpark-split.hr/
Telefon: +385 21 40 64 06
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL PARK SPLIT pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 2090.00kn Hotel Park Split  Luksuz u Splitu Split Dalmacija Hrvatska  2090 kn
Hotel Park Split - Luksuz u Splitu, Split, Dalmacija, Hrvatska - 2090 kn

2x noćenje s doručkom u dvokrevetnoj Superior sobi za 2 osobe, Piće dobrodošlice, 10% popust na usluge masaže i tretmana za uljepšavanje u Di Spa, 20% popust na a la carte jela u Restoranu Split 1921

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x