SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL PARK MAKARSKA

HOTEL PARK MAKARSKA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Makarska Makarska, Dalmacija, Hrvatska Dalmacija
Web stranica: https://parkhotel.hr/en/home
Telefon: +385 21 608 200, +385 99 31 33 101
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL PARK MAKARSKA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1744kn Park Hotel  Last minute wellness odmor u Makarskoj Makarska Dalmacija Hrvatska  1744 kn
Park Hotel - Last minute wellness odmor u Makarskoj, Makarska, Dalmacija, Hrvatska - 1744 kn

2x noćenje u dvokrevetnoj Standard sobi s balkonom za 2 osobe, 2x polupansion (buffet doručak i večera) za 2 osobe, Neograničeno korištenje unutarnjeg bazena i whirpoola (od 8 do 20 sati), 20% popusta na sve usluge i tretmane iz wellness centra (Tagovi: Makarska, dalmacija, Hrvatska, Wifi, Bazen, Dalmacija, Putovanja, Polupansion, Sea, More, Obitelj, Produženi vikend (1.11. do 3.11.))


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x