SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL PARK DOBOJ

HOTEL PARK DOBOJ

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Doboj Doboj, Bosna i Hercegovina Bosna i Hercegovina
Web stranica: http://www.hotelparkdoboj.com/
Telefon: +387 53 200 810
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL PARK DOBOJ pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 398.00kn Hotel Park Doboj  Wellness opustanje Doboj Bosna i Hercegovina  398 kn
Hotel Park Doboj - Wellness opuštanje, Doboj, Bosna i Hercegovina - 398 kn

1x noćenje za 2 osobe, 1x doručak za 2 osobe, Korištenje wellnessa (finska i parna sauna, bazen, jacuzzi), Ponuda se može iskoristiti do 1. 11. 2020

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x