SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL PANORAMA

HOTEL PANORAMA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Lido di Jesolo Lido di Jesolo, Italija Italija
Web stranica: https://www.hotelpanorama-jesolo.it/en/
Telefon: +39 0421 370145
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL PANORAMA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 3176kn Hotel Panorama Lido di Jesolo Italija  3176 kn
Hotel Panorama, Lido di Jesolo, Italija - 3176 kn

5x noćenje u Standard dvokrevetnoj sobi s balkonom za 2 osobe, 5x buffet doručak za 2 osobe, Korištenje suncobrana na plaži, Besplatan pristup hotelskoj plaži (Tagovi: Lido di jesolo, Italija, Wifi, Doručak, Putovanja, Italija, More, Doručak, More - visoka sezona)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x