SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL MARMONT HERITAGE

HOTEL MARMONT HERITAGE

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Split Split, Hrvatska Hrvatska
Web stranica: http://www.marmonthotel.com
Telefon: +385 21 308 060
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL MARMONT HERITAGE pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1220.00kn Hotel Marmont Heritage  Odmor u povijesnom dijelu Splita Split Hrvatska  1220 kn
Hotel Marmont Heritage - Odmor u povijesnom dijelu Splita, Split, Hrvatska - 1220 kn

2x noćenje s doručkom u Deluxe sobi za 2 osobe, Piće dobrodošlice, Kava ili čaj u sobi, Rana prijava i kasna odjava (ovisno o raspoloživosti) 

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x