SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL MARINA CRIKVENICA

HOTEL MARINA CRIKVENICA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Selce Selce, Crikvenica, Hrvatska Crikvenica
Web stranica: http://www.hotel-marina.hr
Telefon: +385 51 768 140
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL MARINA CRIKVENICA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1255kn Hotel Marina  Jesensko zimska morska bajka Selce Crikvenica Hrvatska  1255 kn
Hotel Marina - Jesensko zimska morska bajka, Selce, Crikvenica, Hrvatska - 1255 kn

2x noćenje s polupansionom u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more i balkonom za 2 osobe, Neograničeno korištenje hotelskog bazena, Neograničeno korištenje fitness centra, Ogrtač za kupanje i papuče u sobi (Tagovi: Selce, crikvenica, Hrvatska, Wifi, Rana prijava, Bazen, Kasna odjava, Parking, Fitnes, Kupaći ogrtač, Putovanja, Polupansion, More, Sea, Ekskluzivni partneri, Produženi vikend (1.11. do 3.11.))


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x