SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL LIVADA PRESTIGE

HOTEL LIVADA PRESTIGE

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Moravske Toplice Moravske Toplice, Slovenija Slovenija
Web stranica: http://www.sava-hotels-resorts.com/en/accomodations/terme-3000-moravske-toplice/hotel-livada-prestige/
Telefon: +386 2 512 22 00
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL LIVADA PRESTIGE pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 2813kn Hotel Livada Prestige Moravske Toplice Slovenija  2813 kn
Hotel Livada Prestige, Moravske Toplice, Slovenija - 2813 kn

3x noćenje s polupansionom u Economy sobi za 2 osobe, 1x ulaznica za Tropski vrt, Neograničeno kupanje u hotelskim bazenima, Neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu Terme 3000 (Tagovi: Moravske toplice, Slovenija, Wifi, Bazen, Parking, Sauna, Wellness, Kupaći ogrtač, Putovanja, Polupansion, Terme)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x