SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL LAVENDER

HOTEL LAVENDER

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Strunjan Strunjan, Slovenija Slovenija
Web stranica: https://hotel-mirta.si/, http://www.oleander.si/
Telefon: +386 5 671 82 00
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL LAVENDER pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 884kn Hotel Lavender i Hotel Oleander  Zima u Strunjanu Strunjan Slovenija  884 kn
Hotel Lavender i Hotel Oleander - Zima u Strunjanu, Strunjan, Slovenija - 884 kn

2x noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi s pogledom na more u Hotelu Lavender ili Oleander za 2 osobe, 1x najam palica za nordijsko hodanje za vrijeme boravka, 1x 3-satni najam bicikla ili električnih bicikla (uz prethodnu rezervaciju) za vrijeme boravka, Ponuda se može iskoristiti od 3. 11. do 15. 11. 2019, od 17. 11. do 29. 12. 2019 i od 1. 1. do 28. 2. 2020 (Tagovi: Strunjan, Slovenija, Wifi, Bazen, Doručak, Pets friendly, Sport, Parking, Sauna, Biciklo, Putovanja, More, Sea, Doručak)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x