SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL LA VERANDA

HOTEL LA VERANDA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Tavarone Tavarone, Italija, Italija Italija
Web stranica: https://www.albergolaveranda.it/en/
Telefon: +39 0187 845 629, +39 0187 840 297
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL LA VERANDA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1374kn Hotel La Veranda  Tavarone Italija Italija  1374 kn
Hotel La Veranda , Tavarone, Italija, Italija - 1374 kn

3x noćenje s doručkom za 2 osobe, Piće dobrodolice (boca vina), Kasna odjava (do 14 sati, ovisi o raspoloživosti), Besplatni parking (Tagovi: Tavarone, italija, Italija, Wifi, Doručak, Piće dobrodošlice, Kasna odjava, Parking, Putovanja, Italija, Sea, More, Pets friendly, Doručak, More - visoka sezona)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x