SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL LA MERIDIANA

HOTEL LA MERIDIANA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Mogliano Veneto Mogliano Veneto, Treviso, Italija Treviso
Web stranica: http://www.hotelameridiana.com/en/index.html
Telefon: +39 041 590 12 37
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL LA MERIDIANA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 734kn Hotel La Meridiana Mogliano Veneto Treviso Italija  734 kn
Hotel La Meridiana, Mogliano Veneto, Treviso, Italija - 734 kn

2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, 2x buffet doručak za 2 osobe, Piće dobrodošlice, Besplatan parking (Tagovi: Mogliano veneto, treviso, Italija, Wifi, Doručak, Piće dobrodošlice, Parking, Putovanja, Italija, City break, Pets friendly, Doručak)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x