SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL GARNI RIMSKI

HOTEL GARNI RIMSKI

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Novi Sad Novi Sad, Srbija Srbija
Web stranica: http://www.hotelrimski.com/
Telefon: +381 21 443231
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL GARNI RIMSKI pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 380kn Hotel Garni Rimski  Odmor u Novom Sadu Novi Sad Srbija  380 kn
Hotel Garni Rimski - Odmor u Novom Sadu, Novi Sad, Srbija - 380 kn

2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe (djeca do 7 godina besplatno), Boravišna pristojba, Kava ili čaj dobrodošlice, Besplatan parking (Tagovi: Novi sad, Srbija, Wifi, Parking, Srbija, City break, Putovanja, Obitelj)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x