SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL FLORA  MADERA

HOTEL FLORA & MADERA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Vodice Vodice, Dalmacija, Hrvatska Dalmacija
Web stranica:
Telefon: +385 99 411 94 31
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL FLORA & MADERA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1085kn Hotel Flora  Madera Vodice Dalmacija Hrvatska  1085 kn
Hotel Flora & Madera, Vodice, Dalmacija, Hrvatska - 1085 kn

2x noćenje s polupansionom u dvokrevetnoj sobi pogled park za 2 osobe (1 dijete do 10 godina besplatno), Korištenje unutarnjih bazena (u Hotelu Imperial), Korištenje vanjskih bazena, Večernja animacija (Tagovi: Vodice, dalmacija, Hrvatska, Wifi, Bazen, Parking, Dalmacija, Putovanja, Polupansion, Sea, Obitelj, More - visoka sezona)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x