SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL ESPACE CHAMPERRET

HOTEL ESPACE CHAMPERRET

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Pariz Pariz, Francuska Francuska
Web stranica: https://www.hotel-espace-champerret.com/en/
Telefon: +33 1 47 57 20 71
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL ESPACE CHAMPERRET pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 2168.00kn (287.74€) Hotel Espace Champerret Pariz Francuska  2168 kn
Hotel Espace Champerret, Pariz, Francuska - 2168 kn

3x noćenje u dvokrevetnoj Classic sobi za 2 osobe, Doručak, Besplatan Wi-Fi, Ponuda se može iskoristiti do 25. 12. 2022 (od petka do ponedjeljka)*

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x