SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL DIANA

HOTEL DIANA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Murska Sobota Murska Sobota, Slovenija Slovenija
Web stranica: http://www.hotel-diana.si/
Telefon: +386 2 514 12 00, +386 2 514 12 40
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL DIANA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1255kn Hotel Diana  Bozicni prizor Murska Sobota Slovenija  1255 kn
Hotel Diana - Božićni prizor, Murska Sobota, Slovenija - 1255 kn

2x noćenje s polupansionom u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, Neograničeno kupanje u hotelskom bazenu s termalnom vodom iz vlastitog vrela, Neograničen ulaz u svijet sauna, Ponuda se može iskoristiti od 20. 12. 2019 do 28. 12. 2019 (Tagovi: Murska sobota, Slovenija, Wifi, Bazen, Pets friendly, Parking, Sauna, Wellness, Fitnes, Putovanja, Polupansion, Advent, Obitelj)


Sada samo 453kn Hotel Diana  Proljetno opustanje Murska Sobota Slovenija  453 kn
Hotel Diana - Proljetno opuštanje, Murska Sobota, Slovenija - 453 kn

1x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, 1x polupansion za 2 osobe, Neograničeno kupanje u hotelskom bazenu s termalnom vodom iz vlastitog vrela, Ponuda se može iskoristiti do 23. 12. 2019 i od 2. 1. do 31. 3. 2020 (Tagovi: Murska sobota, Slovenija, Wifi, Bazen, Pets friendly, Parking, Putovanja, Polupansion)


Sada samo 980kn Hotel Diana  Romanticno wellness opustanje Murska Sobota Slovenija  980 kn
Hotel Diana - Romantično wellness opuštanje, Murska Sobota, Slovenija - 980 kn

2x noćenje s polupansionom u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, Neograničeno kupanje u hotelskom bazenu s termalnom vodom iz vlastitog vrela, Neograničeno korištenje fitnessa, 1x korištenje privatne saune u dvoje (1-satni najam saune po izboru, čokoladno iznenađenje, čaša pjenušca za oboje, ogrtač, ležaljka i ručnik) (Tagovi: Murska sobota, Slovenija, Wifi, Bazen, Pets friendly, Parking, Sauna, Wellness, Putovanja, Polupansion)


Sada samo 919kn Hotel Diana  Wellness odmor Murska Sobota Slovenija  919 kn
Hotel Diana - Wellness odmor, Murska Sobota, Slovenija - 919 kn

2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, 2x polupansion za 2 osobe, 1x dnevno ulaz u svijet sauna, Neograničeno kupanje u hotelskom bazenu s termalnom vodom iz vlastitog vrela (Tagovi: Murska sobota, Slovenija, Wifi, Bazen, Pets friendly, Parking, Sauna, Wellness, Putovanja, Polupansion)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x