SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL CENTER POKLJUKA

HOTEL CENTER POKLJUKA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Pokljuka Pokljuka, Slovenija Slovenija
Web stranica: http://www.center-pokljuka.si/sl/hotel-center/namestitev-in-kulinarika/hotel-center.html
Telefon: + 386 4 532 0000
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL CENTER POKLJUKA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1018kn Hotel Center  Jesen na Pokljuki Pokljuka Slovenija  1018 kn
Hotel Center - Jesen na Pokljuki, Pokljuka, Slovenija - 1018 kn

2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, 2x doručak za 2 osobe, 1x lunch paket, Korištenje saune (ovisno o raspoloživosti) (Tagovi: Pokljuka, Slovenija, Wifi, Doručak, Piće dobrodošlice, Priroda, Parking, Sauna, Putovanja, Doručak, Planinski odmor)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x