SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL BUKET ZLATIBOR

HOTEL BUKET ZLATIBOR

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zlatibor Zlatibor, Srbija, Srbija Srbija
Web stranica: http://www.buketzlatibor.com/
Telefon: +381 31 841 400
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL BUKET ZLATIBOR pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1633kn Hotel Buket Zlatibor  Savrseno wellness opustanje Zlatibor Srbija  1633 kn
Hotel Buket Zlatibor - Savršeno wellness opuštanje, Zlatibor, Srbija - 1633 kn

2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe (djeca do 7 godina besplatno), 2x polupansion za 2 osobe, Neograničeno korištenje wellness centra i bazena, Besplatan Wi-Fi


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x