SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL ANA MURTER

HOTEL ANA MURTER

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:otok Murter otok Murter, Dalmacija, Hrvatska Dalmacija
Web stranica: http://www.hotelanamurter.com/
Telefon:
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL ANA MURTER pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 3777kn Hotel Ana Murter  Ljeto uz more Otok Murter Dalmacija Hrvatska  3777 kn
Hotel Ana Murter - Ljeto uz more, Otok Murter, Dalmacija, Hrvatska - 3777 kn

4x noćenje u dvokrevetnoj sobi s balkonom i pogledom na more za 2 osobe, 4x polupansion za 2 osobe, Besplatan Wi-Fi, Besplatan parking (Tagovi: Otok murter, dalmacija, Hrvatska, Wifi, Parking, Dalmacija, Putovanja, Polupansion, Sea, Pets friendly, More - visoka sezona, Summer2019)


Sada samo 4816kn Hotel Ana Murter  Ljeto uz more otok Murter Dalmacija Hrvatska  4816 kn
Hotel Ana Murter - Ljeto uz more, otok Murter, Dalmacija, Hrvatska - 4816 kn

5x noćenje u dvokrevetnoj sobi s balkonom i pogledom na more za 2 osobe, 5x polupansion za 2 osobe, Ponudba se može iskoristiti do 1. 9. 2019, Promjena 11. 7.: termini do 12. 8. nisu više raspoloživi! (Tagovi: Otok murter, dalmacija, Hrvatska, Wifi, Parking, Dalmacija, Putovanja, Polupansion, Sea, Pets friendly, More - visoka sezona, Summer2019)


Sada samo 6671kn Hotel Ana Murter  Ljeto uz more otok Murter Dalmacija Hrvatska  6671 kn
Hotel Ana Murter - Ljeto uz more, otok Murter, Dalmacija, Hrvatska - 6671 kn

7x noćenje u dvokrevetnoj sobi s balkonom i pogledom na more za 2 osobe, 7x polupansion za 2 osobe, Ponudba se može iskoristiti do 1. 9. 2019, Promjena 11. 7.: termini do 12. 8. više nisu raspoloživi! (Tagovi: Otok murter, dalmacija, Hrvatska, Wifi, Parking, Dalmacija, Putovanja, Polupansion, Sea, Pets friendly, More - visoka sezona, Summer2019)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x