SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL ALEMAGNA

HOTEL ALEMAGNA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Bibione Bibione, Italija Italija
Web stranica: http://www.hotelalemagna.com/
Telefon: +39043143502
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL ALEMAGNA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 595kn Hotel Alemagna Bibione Italija  595 kn
Hotel Alemagna, Bibione, Italija - 595 kn

1x noćenje s doručkom za 2 osobe, Korištenje bazena (svaki dan od 8 do 13 sati i od 16 do 19 sati), Dodatna ponuda na plaži: sauncobran, ležaljka, stolica za sunčanje, 10% popust na tretmane i masaže u spa centru Baths of Bibione (Tagovi: Bibione, Italija, Wifi, Bazen, Doručak, Parking, Putovanja, Italija, Sea, More, Pets friendly, Doručak)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x