SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HOTEL AKADEMIA

HOTEL AKADEMIA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Balatonfüred Balatonfüred, Mađarska Mađarska
Web stranica: https://akademiahotel.hu/en/akademiahotel-en/akademia-hotel-balatonfured-8064.html
Telefon: 00 36 20 378 7428
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHOTEL AKADEMIA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 990.00kn Hotel Akademia  Odmor u blizini jezera Balaton Balatonfüred Madjarska  990 kn
Hotel Akademia - Odmor u blizini jezera Balaton, Balatonfüred, Mađarska - 990 kn

2x noćenje s polupansionom u dvokrevetnoj Standard sobi za 2 osobe , Korištenje gradskog bazena Balatonfüred , Korištenje wellness centra (direktan prolaz iz hotela): bazen, jacuzzi, parna kupelj, finska i infracrvena sauna, salon za opuštanje , Korištenje krovne terase Perla 

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x