SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HERITAGE HOTEL KING KRESIMIR

HERITAGE HOTEL KING KRESIMIR

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Šibenik Šibenik, Hrvatska Hrvatska
Web stranica: https://www.hotel-kingkresimir.com/
Telefon: +385 22 427 461
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHERITAGE HOTEL KING KRESIMIR pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 950.00kn Hotel King Kresimir  Vrhunski odmor u Sibeniku Sibenik Hrvatska  950 kn
Hotel King Krešimir - Vrhunski odmor u Šibeniku, Šibenik, Hrvatska - 950 kn

2x noćenje s doručkom u Superior dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, Besplatna kava u sobi, 1x besplatna kava i kolač po osobi, Rana prijava i kasna odjava (ovisno o raspoloživosti) 

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x