SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HELVETIA GARNI HOTEL BEOGRAD

HELVETIA GARNI HOTEL BEOGRAD

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Beograd Beograd, Srbija Srbija
Web stranica: http://hotelhelvetia.info/index.php
Telefon: +381 11 33 48 993
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHELVETIA GARNI HOTEL BEOGRAD pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 295.00kn Helvetia Garni Hotel Beograd  Beograd Srbija  295 kn
Helvetia Garni Hotel Beograd , Beograd, Srbija - 295 kn

1x noćenje u dvokrevetnoj Standard sobi za 2 osobe, 1x doručak za 2 osobe, Besplatan Wi-Fi, Ponuda se može iskoristiti do 27. 12. 2020

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x