SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

HB1 HOTEL WIENER NEUDORF

HB1 HOTEL WIENER NEUDORF

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Beč Beč, Austrija Austrija
Web stranica: http://www.hb1.at/de/wiener-neudorf.html
Telefon: 0043 664 769 8000
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonHB1 HOTEL WIENER NEUDORF pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 459kn HB1 Hotel Wiener Neudorf Bec Austrija  459 kn
HB1 Hotel Wiener Neudorf, Beč, Austrija - 459 kn

1x noćenje za 2 osobe, 1x doručak za 2 osobe, Boravišna pristojba, Besplatan parking (Tagovi: Beč, Austrija, Wifi, Doručak, Pets friendly, Parking, City break, Putovanja, Doručak)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x