SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

GOLF HOTEL CORALLO

GOLF HOTEL CORALLO

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Montecatini Terme Montecatini Terme, Italija Italija
Web stranica: http://www.golfhotelcorallo.it/english/index.html
Telefon: +39 057 278 288
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonGOLF HOTEL CORALLO pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 2560.00kn Golf Hotel Corallo Montecatini Terme Italija  2560 kn
Golf Hotel Corallo, Montecatini Terme, Italija - 2560 kn

5x noćenje u dvokrevetnoj Standard sobi za 2 osobe, 5x polupansion (piće nije uključeno) za 2 osobe, Korištenje vanjskog bazena, Besplatan Wi-Fi

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x