SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

FALKENSTEINER HOTEL MONTENEGRO D O O

FALKENSTEINER HOTEL MONTENEGRO D.O.O.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Budva Budva, Crna Gora Crna Gora
Web stranica: https://www.falkensteiner.com/en/hotel-montenegro
Telefon: +385 23 555 600, +385 23 555 680
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonFALKENSTEINER HOTEL MONTENEGRO D.O.O. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1767kn Falkensteiner Hotel Montenegro  Vrhunski wellness odmor u Budvi  Budva Crna Gora  1767 kn
Falkensteiner Hotel Montenegro - Vrhunski wellness odmor u Budvi , Budva, Crna Gora - 1767 kn

2x noćenje s polupansionom u dvokrevetnoj Superior sobi za 2 osobe (2 djece do 11,99 besplatno), Besplatan ulaz u wellness Acquapura SPA (unutarnji bazen, saune, hammam i soba za opuštanje), Besplatno korištenje fitnesa, Ulaz u casino (Tagovi: Budva, Crna gora, Wifi, Bazen, Piće dobrodošlice, Sauna, Wellness, Fitnes, Kupaći ogrtač, Putovanja, školski praznici (30. 10. do 3. 11.), Polupansion, Obitelj, Hoteli s dijetalnom prehranom)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x