SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ECO RESORT D O O

ECO RESORT D.O.O.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Donji Babin Potok Donji Babin Potok, Hrvatska Hrvatska
Web stranica: https://plitvice-resort.com/
Telefon: +385 99 437 4887
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonECO RESORT D.O.O. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1781kn Big Bear Resort Plitvice  Ljetni odmor Donji Babin Potok Hrvatska  1781 kn
Big Bear Resort Plitvice - Ljetni odmor, Donji Babin Potok, Hrvatska - 1781 kn

2x noćenje u mobilnim kućicama Family Lux za 4 osobe, Posteljina, ručnici, 10% popust na zip line Pazi Medo (uz prethodnu najavu, ovisno o raspoloživosti) 4 km od resorta, 10% popust na svu a la carte ponudu u restoranu u resortu (Tagovi: Donji babin potok, Hrvatska, Wifi, Doručak, Parking, Putovanja, Mobilne kućice, Pets friendly, Doručak)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x