SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

DIOKLECIJAN HOTEL  RESIDENCE

DIOKLECIJAN HOTEL & RESIDENCE

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Split Split, Dalmacija, Hrvatska Dalmacija
Web stranica: http://www.hotel-dioklecijan.com/hr/
Telefon: +385 21 585 100
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonDIOKLECIJAN HOTEL & RESIDENCE pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1129.00kn Dioklecijan Hotel  Residence  Wellness odmor u Splitu Split Dalmacija Hrvatska  1129 kn
Dioklecijan Hotel & Residence - Wellness odmor u Splitu, Split, Dalmacija, Hrvatska - 1129 kn

2x noćenje s polupansionom u dvokrevetnoj Superior sobi s balkonom i pogledom na more za 2 osobe, Neograničeno korištenje panoramske wellness oaze (jacuzzi, fitnes i sauna), 20% popust na sve ostale wellness usluge, 20% popust na sve usluge u restoranu i baru

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x