SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

DB HOTEL VERONA

DB HOTEL VERONA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Sommacampagna Sommacampagna, Verona, Italija Verona
Web stranica: http://www.dbhotelverona.it/
Telefon: +39 045 858 2012
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonDB HOTEL VERONA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1329kn DB Hotel Verona Sommacampagna Verona Italija  1329 kn
DB Hotel Verona, Sommacampagna, Verona, Italija - 1329 kn

2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, 2x doručak za 2 osobe, Korištenje wellnessa i fitnessa, Korištenje panoramske terase i jacuzzija (Tagovi: Sommacampagna, verona, Italija, Jacuzzi, Doručak, Parking, Sauna, Wellness, Fitnes, City break, Putovanja, Doručak, Produženi vikend (1.11. do 3.11.))


Sada samo 1967kn DB Hotel Verona Sommacampagna Verona Italija  1967 kn
DB Hotel Verona, Sommacampagna, Verona, Italija - 1967 kn

3x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, 3x doručak za 2 osobe, Korištenje wellnessa i fitnessa, Korištenje panoramske terase i jacuzzija (Tagovi: Sommacampagna, verona, Italija, Jacuzzi, Doručak, Parking, Sauna, Wellness, Fitnes, City break, Putovanja, Doručak)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x