SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

DANUBIUS HEALTH SPA RESORT HEVIZ

DANUBIUS HEALTH SPA RESORT HEVIZ

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Hevíz Hevíz, Mađarska Mađarska
Web stranica: https://www.danubiushotels.com/en/our-hotels-heviz/danubius-health-spa-resort-heviz
Telefon: +36 83 889 403
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonDANUBIUS HEALTH SPA RESORT HEVIZ pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1880kn Terme Heviz  Danubius Health Spa Resort Hevíz Hevíz Madjarska  1880 kn
Terme Heviz - Danubius Health Spa Resort Hevíz, Hevíz, Mađarska - 1880 kn

2x noćenje u Standard dvokrevetnoj sobi za 2 osobe (1 dijete do 6 godina besplatno), 2x polupansion (buffet doručak i buffet večera) za 2 osobe, Neograničeno korištenje bazena (unutarnja termalna kupelj s dva bazena, bazen za plivanje, jacuzzi, manji bazen s podvodnom glazbom i svjetlosnim efektima u večernjim satima), Kupon se može iskoristiti do 30. 6. 2019 (Tagovi: Hevíz, Mađarska, Wifi, 1. svibanj, Jacuzzi, Bazen, Sauna, Fitnes, Kupaći ogrtač, Putovanja, Polupansion, Wellness, Pets friendly, Ekskluzivni partneri, Terme)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x