SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

COSTA DEL SOLE

COSTA DEL SOLE

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Catania Catania, Italija Italija
Web stranica: http://www.costadelsolevacanza.it/en/index.html
Telefon: +39 095 836 0005
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonCOSTA DEL SOLE pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 558kn Hotel Costa del Sole Sicilija  All inclusive  Catania Italija  558 kn
Hotel Costa del Sole Sicilija - All inclusive , Catania, Italija - 558 kn

2x noćenje u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe (1 dijete do 12 godina besplatno), 2x all inclusive usluga za 2 osobe, Boca vina, Besplatno korištenje vanjskog bazena (Tagovi: Catania, Italija, Wifi, All inclusive, Bazen, Pets friendly, Piće dobrodošlice, Parking, City break, Putovanja, Italija, školski praznici (30. 10. do 3. 11.), More, Sea, Obitelj)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x