SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

BOUTIQUE HOTEL KASTEL

BOUTIQUE HOTEL KAŠTEL

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Motovun Motovun, Istra, Hrvatska Istra
Web stranica: http://www.hotel-kastel-motovun.hr
Telefon: +385 52 681 607, +385 52 681 750
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonBOUTIQUE HOTEL KAŠTEL pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1300.00kn Boutique Hotel Kastel  Wellness odmor u Motovunu Motovun Istra Hrvatska  1300 kn
Boutique Hotel Kaštel - Wellness odmor u Motovunu, Motovun, Istra, Hrvatska - 1300 kn

2x noćenje u dvokrevetnoj Standard sobi za 2 osobe, 2x polupansion za 2 osobe, Neograničeno korištenje bazena s hidromasažom i slapovima, 1x 2-satno korištenje Wellness Sauna Oaze

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x