SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

BEACH HOTEL CROATIA

BEACH HOTEL CROATIA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Drašnice Drašnice, Makarska rivijera, Dalmacija, Hrvatska Makarska rivijera
Web stranica: http://beachhotelcroatia.com/en/
Telefon: +385 21 626 500
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonBEACH HOTEL CROATIA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 3711kn Beach Hotel Croatia  Drasnice Makarska rivijera Dalmacija Hrvatska  3711 kn
Beach Hotel Croatia , Drašnice, Makarska rivijera, Dalmacija, Hrvatska - 3711 kn

7x noćenje u Annex ili Standard sobi za 2 osobe, 7x buffet doručak za 2 osobe, Ležaljke i suncobrani na plaži, Besplatan parking (Tagovi: Drašnice, makarska rivijera, dalmacija, Hrvatska, Wifi, Doručak, Dalmacija, Putovanja, More, Doručak, More - visoka sezona)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x