SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

BARTER4TRAVEL

BARTER4TRAVEL

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa: Folgarida Folgarida, Italija, Italija Italija
Web stranica: https://www.hoteltaller.it/it/
Telefon: +39 373 749 2476
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonBARTER4TRAVEL pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 6671kn Alphotel Taller  Zimska wellness bajka  Folgarida Italija Italija  6671 kn
Alphotel Taller - Zimska wellness bajka, Folgarida, Italija, Italija - 6671 kn

7x noćenje u dvokrevetnoj sobi (romantik ili comfort) za 2 osobe, 7x polupansion (doručak i večera (jednom tjedno večera uz svijeće)) za 2 osobe, Besplatan ulaz u hotelski wellness s uključenim korištenjem kupaćeg ogrtača, ručnika i papuča, Buffet zakuska, sokovi, čajevi i detoks voda od 15 do 17 sati

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x