SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

BANSKO HOTEL SOFIA

BANSKO HOTEL SOFIA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Bansko Bansko, Bugarska Bugarska
Web stranica: https://www.banskohotelsofia.com/
Telefon: +359 2983 1291, +359 885 818 565
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonBANSKO HOTEL SOFIA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1203kn Hotel Sofia Bansko Bansko Bugarska  1203 kn
Hotel Sofia Bansko, Bansko, Bugarska - 1203 kn

3x noćenje u jednokrevetnom apartmanu za 2 osobe, 3x doručak za 2 osobe, Korištenje saune, parne kupelji i jacuzzija, Korištenje dječjeg igrališta

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x