SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

AZIENDA AGRICOLA IL GIRASOLE DI CALCAGNI SERENA

AZIENDA AGRICOLA IL GIRASOLE DI CALCAGNI SERENA

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Monticiano Monticiano, Italija Italija
Web stranica: http://www.fattoriailsanto.it/home.html
Telefon: +39 328 319 73 78, +39 0577757107
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonAZIENDA AGRICOLA IL GIRASOLE DI CALCAGNI SERENA pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1040kn Farm Village Il Santo  Izvrstan spa odmor u carobnoj Italiji Monticiano Italija  1040 kn
Farm Village Il Santo - Izvrstan spa odmor u čarobnoj Italiji, Monticiano, Italija - 1040 kn

2x noćenje u apartmanu za 2 osobe, 2x 1-dnevni ulaz u Petriolo Spa, 1x aperitiv prilikom dolaska, Ponuda se može iskoristiti do 10. 12. 2019 (Tagovi: Monticiano, Italija, Apartmani, Piće dobrodošlice, Putovanja, Italija, Novo, Pets friendly, Terme, Produženi vikend (1.11. do 3.11.))


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x